اخبار

حمایت دولت از سازندگان App های موبایل و راه‌اندازی تلویزیون اینترنتی

حمایت دولت از سازندگان App های موبایل و راه‌اندازی تلویزیون اینترنتی

حمایت دولت از سازندگان App های موبایل و راه‌اندازی تلویزیون اینترنتی

امروزه با گسترش اسمارت‌فون‌ها و محبوبیت‌ پلتفرم‌های مربوط به آن‌ها، بستر مناسبی برای توسعه دهندگان و تولیدکنندگان نرم‌افزار فراهم شده است تا به راحتی بتوانند محصولات خود را عرضه کرده و به درآمد دست یابند. در همین راستا وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور نیز اعلام کرده که دولت از توسعه دهندگان نرم‌افزارهای موبایل حمایت خواهد کرد.

آقای واعظی ، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه‌ای برای نرم‌افزارهای کاربردی موبایل و سهم اپراتورها گفت: «نمی‌توانیم از سهم دولت در زمینه‌‌ی درآمد اپراتورها از اپلیکیشن‌های موبایل صرفه نظر کنیم، اما راه‌های حمایتی برای تولیدکنندگان اپلیکیشن‌ها یعنی اپراتورها در این آیین نامه دیده شده است.

وی با بیان اینکه هم اکنون نرم افزارهایی مختلف در حوزه موبایل مورد استفاده مردم قرار می‌گیرد تاکید کرد: موضوع تولید محتوا و برنامه‌های موبایلی از جمله مواردی است که وزارت ارتباطات نقش حمایتی در آن داشته و گروه‌های فارغ التحصیل در این حوزه را دعوت به همکاری می‌کند.

هنوز مشخص نیست که دولت چه تسهیلاتی را در اختیار توسعه دهندگان قرار خواهد داد و چه مواردی در آیین‌نامه‌ ذکر شده است با این حال می‌توان امیدوار بود که به تولیدکنندگان نرم‌افزار کمک شود تا بتوانیم شاهد نرم‌افزارهای باکیفیت‌تر در حوزه‌ی موبایل باشیم.

واعظی در پاسخ به خبرگزاری مهر در خصوص واکنش به راه اندازی شبکه ملی اطلاع رسانی توسط سازمان بسیج مستضعفین تاکید کرد: بعید می دانم این پروژه تشابهی با شبکه ملی اطلاعات داشته باشد و احتمالا منظور از این پروژه شبکه اجتماعی برای بسیجیان خواهد بود. حدود چند ماه است که تمامی متخصصان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور بسیج شده و در حال انجام کار بر روی پروژه شبکه ملی اطلاعات هستند. در همین حال وزارت ارتباطات چند هزار میلیارد سرمایه گذاری در این حوزه داشته و بخش خصوصی نیز در این زمینه سرمایه گذاری کرده است.

وی با تاکید بر اینکه زیر ساخت هر  نوع شبکه‌ای باید توسط وزارت ارتباطات ایجاد شود، گفت: «چنانچه منظور رئیس سازمان بسیج مستضعفین ایجاد شبکه‌های اجتماعی باشد موضوع مهمی است که ما از آن استقبال می‌کنیم  چرا که بسیج باید در فضا مجازی حضور داشته باشد.»

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در واکنش به ایجاد رگولاتوری صوت و محتوا در زیرمجموعه سازمان صدا و سیما و موازی کاری آن با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی وزارت ارتباطات گفت: حق رئیس هر سازمانی است که زیر مجموعه‌های خود را انتخاب کند و از این لحاظ نیز ما خوشحال می‌شویم که نیروهایی که سابقه فعالیت داشته و در حوزه تاثیرگذار هستند به کار گرفته شوند. در خصوص پروژه تلویزیون اینترنتی آنچه مربوط به زیر ساخت این پروژه است به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مربوط می شود، اما این وزارتخانه هرگز روی محتوا دخالت نکرده و این امور در اختیار وزارت فرهنگ و صدا و سیما است. در این خصوص آنچه که مربوط به زیر ساخت‌ می‌شود، تحت عنوان آئین نامه‌ای به شرکت‌های ارائه دهنده این خدمات تدوین شده  و آنچه مربوط به صدا و سیما است، بحث‌های فرهنگی و محتوایی که باید توسط این نهاد اجرایی شود. بر این اساس زیر ساخت‌های ما آماده است و این پروژه باید در حوزه محتوا اجرایی شود.

بازگشت به لیست

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *