آموزش

معرفی و بررسی مودم میکروتیک

مودم میکروتیک

مودم میکروتیک

روتر( مودم ) بخشی از تکنولوژی هستند که ما با آن سر و کار داریم و در خانه، محل کار و… از آن استفاده می کنیم. ولی بسیاری از ما اطلاعات کافی درباره این دستگاه نداریم و حتی تفاوت مودم با روتر را نمی دانیم. در این مقاله قصد داریم به تفاوت مودم روتر و انواع روترهای میکروتیک را بررسی کنیم با ما تا پایان همراه باشید.

مودم چیست؟

مودم دستگاهی است که از آن برای تبدیل داده های دیجیتال به داده های آنالوگ (و برعکس) استفاده می شود. دستگاه هایی که در اختیار ما هستند داده ها را به صورت دیجیتال تولید و منتقل می کنند، اما برای انتقال این داده ها به شبکه و دستگاه های دیگر نیازمند داده ها به صورت آنالوگ هستیم که مودم این کار را برای ما انجام می دهد. مودم پلی بین داده های دیجیتال و آنالوگ است.

روتر چیست؟

روتر دستگاهی است که وظیفه متصل کردن دستگاه ها اینترنت را دارد. این دستگاه داده های موجود در شبکه را به مقصد می رساند و جریان اینترنت را برقرار می کند. روتر یک آدرس آی پی (IP) به هر کدام از دستگاه های موجود در شبکه می دهد (مبدا و مقصد ارسال داده ها مشخص است) تا هنگام انتقال اطلاعات اشتباهی رخ ندهد.

تفاوت مودم و روتر

امروزه مودم هایی که ما از آن استفاده می کنیم یک روتر توکار درخود دارند و این باعث کمرنگ شدن تفاوت این دو دستگاه می شود.

به طور ساده، برای اتصال به اینترنت نیاز به مودم است و برای ارتباط بین دستگاه های شبکه (که مودم هم جزو ان محسوب می شود.) نیازمند روتراست. یعنی روتر بین دستگاه شما و مودم ارتباط برقرار می کند اجازه انتقال داده ها را می دهد و مودم واسطه ای است که اطلاعات را به اینترنت ارسال کرده و از آن اطلاعات دریافت می کند. زبان رایانه با زبان اینترنت متفاوت است. همان طور که پیش تر گفته شد مودم واسطه ای برای تبدیل این دو زبان به یکدیگر است.

برند میکروتیک سال هاست که به تولید و طراحی تجهیزات شبکه می پردازد و پیشرفت قابل توجهی نیز داشته است. این برند به “دلیل کیفیت بالا همزمان با قیمت مناسب ” معروف است. این برند روتر که طراحی کرده را با نام “روتر میکروتیک” تولبد کرده و در سراسر دنیا به فروش رسانده است. کاربران زیادی به دلیل قیمت مناسب از روتر میکروتیک استفاده می کنند. روترهای میکروتیک تنوع بالایی دارند و با وبژگی های مختلف عرضه شده اند. یکی از نکته های قابل توجه، قیمت متنوع این محصول است. همین تنوع محصول و قیمت باعث شده کاربران با توجه به بودجه و نیاز خود اقدام به خرید این محصول کند.

انواع مودم و روتر میکروتیک

روتر های شبکه میکروتیک، به طور کلی در دو نوع کابلی و وایرلس تولید و توزیع شده اند؛ که مدل های جدید آن از تکنولوژی وایرلس و اترنت همزمان استفاده می کند.

CPU این روتر ها بسیار قدرتمند و باعث پردازش سریع اطلاعات و داده ها می شود. این باعت بالا رفتن سرعت کار و راندمان شبکه می شود.

یکی دیگر از ویژگی های برجسته این سری دستگاه مقاومت بالای آن است که می تواند دما حدود 20 تا 60 درجه سانتی گراد را تحمل کند.

بیشتر بخوانید: معرفی و بررسی لایسنس میکروتیک

بازگشت به لیست

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *